Wij zijn momenteel bezig met een onderhoud.

Veelgestelde vragen

Kan ik product(en) retourneren?

Producten die beschadigd aangeleverd zijn kunt u binnen 7 dagen retourneren en wij zullen deze kosteloos vervangen. Ook producten die niet volgens opgave zijn aangeleverd kunt u binnen 7 dagen retourneren. Wij zullen ook deze uiteraard kosteloos voor u vervangen en u alsnog het juiste leveren zoals is besteld.

Op maat zagen

De bestellingen die u in de webshop plaatst worden door ons in de lengtemaat en breedtemaat volgens uw opgave op maat gezaagd. Alle andere bewerkingen vallen onder speciaal maatwerk. Hiervoor geldt een langere levertijd. Neem in dat geval contact met ons op.

Wat is de levertijd?

Het merendeel van onze kunststof producten ligt op voorraad. Omdat het materiaal op maat gezaagd dient te worden, is er altijd sprake van een productie tijd. Dit kan 1 of meerdere werkdagen zijn. Indien u wenst dat uw materiaal de volgende dag geleverd wordt, belt u dan even.

Spoedleveringen zijn mogelijk tegen meerprijs. Dezelfde dag afhalen is (soms) mogelijk tegen meerprijs. Wilt u zekerheid ? Bel of mail ons dan gerust. Wij zijn flexibel en kunnen meestal uw spoedaanvraag / opdracht uitvoeren tegen extra betaling. Neem in dat geval daarvoor contact op met de verkoopafdeling.

Hoe gaat de bezorging?

Plexigoedkoop heeft een netwerk van vervoers- en koeriersdiensten waar wij gebruik van maken, waaronder DPD en speciale koeriers.
Daarnaast hebben wij ook een transporteur voor groot formaat.